De lessen zijn wegens de huidige maatregelen online, bij mooi weer is er les op ons dakterras! Of kies uit meer dan 300 opgenomen lessen op Neo Yoga online

volg je lessen online

Coronamaatregelen

De lessen zijn wegens de huidige maatregelen online en bij goed weer buiten

Op dit moment zijn onze lessen online te volgen vanwege de huidige lockdown maatregelen. Sinds kort is het ook weer mogelijk om met goed weer buiten op het dakterras les te geven (aan maximaal 8 deelnemers met inachtneming van de Coronamaatregelen)

Boek al je live lessen zoals gewoonlijk via het rooster. Opgenomen lessen ‘on demand’ volg via www.neoyogaonline.nl.

Dit zijn onze maatregelen voor je studiobezoek:


matje

Je gebruikt je eigen matje, kom je voor een proefles is het in overleg mogelijk een mat te lenen.

 

MONDKAPJESPLICHT

Per 1 december is de mondkapjesplicht ingegaan. Ook bij ons houdt dit in dat je in het gebouw en wanneer je je door de studio verplaatst een mondkapje dient te dragen. Belangrijk om te weten is dat wij van onze docenten niet verlangen hier op te handhaven en vragen ieder zelf zijn of haar verantwoordelijkheid te nemen om een mondkapje te dragen wanneer je naar de les komt.

 

HOUD OVERAL 1,5M AFSTAND

Dit geldt op de gang, bij de kleedkamer, in de studio en eigenlijk overal in het gebouw. Wacht even op elkaar om de afstand te bewaren. Er kan dus ook maar 1 iemand tegelijk in de kleedruimte.

 

BEREID ZOVEEL MOGELIJK THUIS VOOR

Kleed je thuis om en ga thuis alvast naar het toilet. Op deze manier kun je bij de studio je mat neerleggen en daar blijven. Zo hoeven we met elkaar een stuk minder rond te lopen, dit maakt afstand houden weer makkelijker.

 

GEEF UITGAANDE MENSEN VOORRANG

Kom je naar een les die volgt op een andere les, geef de uitgaande mensen voorrang. Kom in dit geval misschien iets later naar de studio. Als je er 10 of 5 minuten voor aanvang bent is dat op zich vroeg genoeg. Je plek is gereserveerd via momoyoga en gegarandeerd.

 

VERKOUDHEIDSKLACHTEN? BLIJF THUIS EN VOLG DE LES ONLINE.

Volg de les online bij klachten, ook bij milde verkoudheidsklachten. Kom bij de minste of geringste verkoudheidsklachten voor de zekerheid niet naar de studio. Je kunt bijna alle lessen live via zoom volgen of volg een opgenomen les via neoyogaonline.nl. Het kan dat een docent mensen die toch met milde klachten komen, vraagt om de les te verlaten.

 

AFMELDEN VOOR LES VANWEGE VERKOUDHEID

Het kan dat je vrij kort van tevoren toch niet naar de les kunt komen omdat je merkt dat je verkoudheidsklachten hebt. Dit is geen probleem. Meld je zo snel mogelijk af, om de mensen te helpen die ook graag naar de les willen komen en op de wachtlijst staan.

 

GEEN CHANT

We chanten niet meer gezamenlijk AUM. De docent chant alleen of we starten de les op een iets andere manier.

 

VENTILATIE

Er staan altijd ramen open in de studio. Ook als het koud is, dus neem zelf een deken mee! We hebben de verwarming natuurlijk wel gewoon aan staan.

 

DESINFECTEER JE HANDEN

Desinfecteer je handen voor je de studio binnengaat. We hebben een nieuw desinfectieapparaat bij de deur gehangen. Gebruik dit. Als we allemaal schone handen hebben kunnen we ook weer blokken en riemen gebruiken. Het kan dat een docent dit nog een keer extra vraagt als deze gebruikt worden in de les.

 

LESSEN BOEKEN IN MOMOYOGA + AFMELDEN

Zoals altijd schrijf je je voor een les in via momoyoga. Je kunt tot een uur voor de les je inschrijving weer annuleren. We merken dat er bij bepaalde lessen veel mensen al heel ruim van tevoren ingeschreven staan. Dit is op zich niet erg, maar schrijf ook zo ruim mogelijk van tevoren weer uit als je toch niet kunt komen. Op die manier is je plek nog beschikbaar voor iemand anders.

 

RESERVEER ALLEEN ALS JE ECHT KOMT

Schrijf je alleen in als echt van plan bent om de les te volgen, niet om alvast een plek te reserveren en daarna nog even te kijken of je gaat. Kies er in sommige gevallen liever voor om je nog niet in te schrijven in plaats van ruim van tevoren inschrijven en dan weer afmelden als het toch niet uitkomt.

 

WACHTLIJST VOOR DRUKKE LESSEN

Bij drukke lessen is er de mogelijk om jezelf op de wachtlijst te zetten. Als er dan iemand afmeldt, wordt je automatisch ingeschreven bij de les en ontvang een bevestigingsmail. Bij drukke lessen is de kans best groot dat er relatief kort van tevoren nog plekken vrijkomen. Houd dit dus in de gaten als je inschrijft op de wachtlijst.

We denken dat we op deze manier de studio een veilige en prettige omgeving kunnen houden. Hopelijk kunnen we hiermee ook gewoon open blijven!

less

andere vraag?

neem gerust contact met ons op!

Contact David
david@neoyogadelft.nl
0614107424

Contact Gemma
gemma@neoyogadelft.nl
0648509687

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina