LET OP! Op dit moment zijn er alleen vóór 17:00 fysieke lessen te volgen (met QR check), na 17:00 volledig live online via Zoom.

volg je lessen online

Coronamaatregelen

Op dit moment gelden de volgenden maatregelen voor ons:

 

 

LET OP! Er zijn nu alleen vóór 17:00 fysieke lessen te volgen (met QR check), de lessen na 17:00 volg je live online via Zoom.

Per 6 november is een geldige QR code nodig om deel nemen aan de studioles.

 

  • wij zijn vóór 17:00 volledig open, ook voor thee na de les!
  • met 1,5 m tussen de matjes hebben we maximaal 12 plekken in studio I en 7 plekken in studio II
  • live vanuit huis meedoen kan ook via zoom
  • on demand opgenomen lessen volgen kan via www.neoyogaonline.nl.

Houd hier rekening mee als je naar de studio komt:

 

Yogamatje

We adviseren je voor extra hygiëne een eigen matje mee te nemen. Dit is niet verplicht, we hebben ook studiomatjes beschikbaar die je kunt lenen voor je les.

 

HOUD OVERAL 1,5M AFSTAND

Dit geldt op de gang, bij de kleedkamer, in de studio en eigenlijk overal in het gebouw. Wacht even op elkaar om de afstand te bewaren. Er kan dus ook maar 1 iemand tegelijk in de kleedruimte.

 

DESINFECTEER JE HANDEN

Desinfecteer je handen voor je de studio binnengaat. Er staat beneden in de hal een dispenser en er hangt er een aan de muur naast de ingang van studio 1.

 

BEREID ZOVEEL MOGELIJK THUIS VOOR

Kleed je thuis om en ga thuis alvast naar het toilet. Op deze manier kun je bij de studio je mat neerleggen en daar blijven. Zo hoeven we met elkaar een stuk minder rond te lopen, dit maakt afstand houden weer makkelijker.

 

GEEF UITGAANDE MENSEN VOORRANG

Kom je naar een les die volgt op een andere les, geef de uitgaande mensen voorrang. Kom in dit geval misschien iets later naar de studio. Als je er 10 of 5 minuten voor aanvang bent is dat op zich vroeg genoeg. Je plek is gereserveerd via momoyoga en gegarandeerd.

 

VERKOUDHEIDSKLACHTEN? BLIJF THUIS EN VOLG DE LES ONLINE.

Volg de les online bij klachten, ook bij milde verkoudheidsklachten. Kom bij de minste of geringste verkoudheidsklachten voor de zekerheid niet naar de studio. Je kunt bijna alle lessen live via zoom volgen of volg een opgenomen les via neoyogaonline.nl. Het kan dat een docent mensen die toch met milde klachten komen, vraagt om de les te verlaten.

 

AFMELDEN VOOR LES VANWEGE VERKOUDHEID

Het kan dat je vrij kort van tevoren toch niet naar de les kunt komen omdat je merkt dat je verkoudheidsklachten hebt. Dit is geen probleem. Meld je zo snel mogelijk af, om de mensen te helpen die ook graag naar de les willen komen en op de wachtlijst staan.

 

VENTILATIE

We zorgen voor voldoende ventilatie binnen onze ruimtes tijdens de les en tussen de lessen door.

 

LESSEN BOEKEN IN MOMOYOGA + AFMELDEN

Zoals altijd schrijf je je voor een les in via momoyoga. Je kunt tot een uur voor de les je inschrijving weer annuleren. We merken dat er bij bepaalde lessen veel mensen al heel ruim van tevoren ingeschreven staan. Dit is op zich niet erg, maar schrijf ook zo ruim mogelijk van tevoren weer uit als je toch niet kunt komen. Op die manier is je plek nog beschikbaar voor iemand anders.

 

RESERVEER ALLEEN ALS JE ECHT KOMT

Schrijf je alleen in als echt van plan bent om de les te volgen, niet om alvast een plek te reserveren en daarna nog even te kijken of je gaat. Kies er in sommige gevallen liever voor om je nog niet in te schrijven in plaats van ruim van tevoren inschrijven en dan weer afmelden als het toch niet uitkomt.

 

WACHTLIJST VOOR DRUKKE LESSEN

Bij drukke lessen is er de mogelijk om jezelf op de wachtlijst te zetten. Als er dan iemand afmeldt, wordt je automatisch ingeschreven bij de les en ontvang een bevestigingsmail. Bij drukke lessen is de kans best groot dat er relatief kort van tevoren nog plekken vrijkomen. Houd dit dus in de gaten als je inschrijft op de wachtlijst.

We wensen je een fijne les!

 
 

andere vraag?

neem gerust contact met ons op!

Contact David
david@neoyogadelft.nl
0614107424

Contact Gemma
gemma@neoyogadelft.nl
0648509687

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina