rooster

Volg onze yoga lessen en events nu online! Klik hier voor meer informatie.

yoga lessen vanaf nu online!

 

Omdat we in deze tijden toch graag onze lessen willen blijven aanbieden, zijn we hard op zoek gegaan naar mogelijkheden om de lessen online door te laten gaan en we hebben een mooie oplossing gevonden: zoom! Hiermee kunnen we een les live streamen en heb je als deelnemer de mogelijkheid om ook jezelf via video op het scherm van alle andere deelnemers te laten zien. Je kunt zelfs even een vraag stellen als je dat zou willen. Zo kunnen we hopelijk toch een soort online studio-gevoel creëren. De eerste lessen hebben inmiddels al plaatsgevonden en waren een groot succes.

 

 

Liever lessen in je eigen tijd volgen?

Speciaal voor de mensen die liever zelf een geschikt moment uitkiezen om een les te volgen, zijn we ook hard aan het werk om vooraf opgenomen lessen aan te bieden. Zo hopen we een compleet aanbod van lessen beschikbaar te stellen. Uiteraard kost dit allemaal even tijd om uit te zoeken, dus we beginnen met een aantal lessen en breiden het uit wanneer mogelijk.

 

 

Hoe werkt het?

  1. Kies een les uit in momoyoga waarbij vermeld staat: ONLINE LIVE.
  2. Schrijf je in zoals je normaal ook doet.
  3. 15 minuten voor aanvang van de les ontvang je een mail met een unieke link waarmee je de les kunt volgen. Inschrijven kan dus echt tot uiterlijk 15 minuten voor aanvang van de les!
  4. Gebruik je Zoom voor het eerst? Kijk deze video om te zien hoe het werkt.

 

 

Wat kost het?

De online lessen kun je volgen met:

  • onbeperkt doorlopend abonnement
  • losse online les = €5,- per les
  • 1 week onbeperkt online les = €15,-

 

 

Kan ik mijn strippenkaart gebruiken?

Voor alle deelnemers met een strippenkaart, het tarief voor de online lessen is lager dan wat je normaal gesproken betaalt met een kaart. Daarom dien je deze apart af te rekenen in momoyoga. Je strippenkaart wordt dus even niet gebruikt. Mocht het na de sluitingsperiode zo zijn dat je niet alle lessen kunt gebruiken binnen de reguliere geldigheidsduur, dan is het geen probleem om deze te verlengen.

 

 

Hoe zit het met mijn proefabonnement?

Heb je momenteel een twee weken proefabonnement? Mail naar David en we laten de twee weken nog een keer volledig ingaan als de studio weer open is.

 

 

Wil je een privé les van ons?

Als laatste, we gaan er van uit dat het in de huidige regelgeving nog wel mogelijk is om privéles of duoles bij de studio te geven. Hiervoor is het tarief €50,- voor een privéles en €65,- voor een duo. Dit kan bij diverse docenten en tijden in overleg, neem contact met ons op als je hier interesse in hebt.

 

 

 

Uiteraard hadden we dit liever uitgebreider getest voordat we het gingen gebruiken, maar door de huidige omstandigheden kiezen we ervoor om het direct te doen. Dit kan betekenen dat het soms niet helemaal vlekkeloos werkt, we doen ons best om het zo soepel mogelijk te regelen.

 

 

 

locatie

Kluizenaarsbocht 6

2614GT Delft

 

Gratis parkeren

bank

NL73 INGB 0006 1333 74

openingstijden

ma

di

wo

do

vr

za

zo

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze events, workshops en cursussen?

 

6:00 - 21:30 uur

6:00 - 21:30 uur

6:00 - 21:30 uur

6:00 - 21:30 uur

6:00 - 21:30 uur

8:30 - 12:30 uur

9:30 - 17:30 uur

Branding & webdesign by Purple Carrot Creatives

openingstijden

ma - vr

za

zo

 

6:00 - 21:30 uur

8:30 - 12:30 uur

9:30 - 17:30 uur