rooster

Volg onze yoga lessen en events nu online! Klik hier voor meer informatie.

prijzen voor online lessen

Vanwege het corona virus bieden wij onze lessen online aan!

 

Hieronder zie je een overzicht van de prijzen die wij hanteren voor onze online lessen die speciaal voor deze tijden in het leven zijn geroepen. We zijn alweer een week verder met de online lessen en we krijgen echt superveel positieve reacties. Dat is echt heel erg fijn om te horen voor ons, omdat het voor ons een snelle omschakeling was.

 

Hieronder staan de opties waarmee de online lessen te volgen zijn. Ben je nieuw? Schrijf je dan in via onze inschrijf pagina. Koop vervolgens 1 van de 4 opties hieronder en boek tenslotte een les uit ons rooster.

 

onbeperkt

€57,5

 

per maand

Mis nooit meer een les met dit onbeperkte doorlopende abonnement. Nu tijdelijk voor minimaal 1 maand in plaats van de gangbare minimale periode van 3 maanden. Check de algemene voorwaarden voor meer informatie over ons doorlopend abonnement.

1 week onbeperkt

€15

 

eenmalig

Benieuwd naar de rijke variatie aan lessen die onze studio te bieden heeft? Probeer alle lessen uit met dit onbeperkte pakket voor 1 week aan online lessen!

10 online lessen

€47,50

 

eenmalig

Koppel het recht om 10 lessen te boeken aan je account. Per les die je boekt uit ons rooster wordt 1 strip afgehouden. Mocht je als de studio weer open is deze lessen fysiek willen gebruiken dan zijn 2 strippen 1 fysieke les in de studio.

1 online les

€5

 

eenmalig

Ben je nieuw bij Neo Yoga Delft en wil je 1 les uitproberen? Schrijf je in, koop 1 online les op deze pagina en boek een les uit ons rooster.

prijzen voor lessen in de studio

let op: de studio is momenteel dicht!

 

Momenteel is onze studio dicht vanwege het corona virus. Om je toch te kunnen informeren over onze normale prijzen, zie je hieronder een overzicht van de prijzen die wij hanteren. We bieden zowel flexibele pakketten aan waarbij je per les kunt betalen als voordelige onbeperkte abonnementen. Op deze pagina kun je een pakket naar keuze kopen, waardoor de bijbehorende rechten aan je persoonlijke account worden gekoppeld. Heb je nog geen account aangemaakt? Klik dan op de button hieronder om je gratis en vrijblijvend te registreren.  Na het kopen van een pakket kun je een les naar keuze boeken in het rooster.

 

2 weken onbeperkt

€20

 

eenmalig

Benieuwd naar de rijke variatie aan lessen die onze studio te bieden heeft? Probeer alles uit met dit onbeperkte pakket voor twee weken!

1 maand onbeperkt

€72,5

 

eenmalig

Tijdelijk extra veel yoga-plezier? Volg een maand lang onbeperkt les door dit pakket aan je account te koppelen.

onbeperkt

€57,5

 

per maand

Mis nooit meer een les met dit onbeperkte doorlopende abonnement (minimaal 3 maanden). Meer info? Check de algemene voorwaarden.

proefles

gratis

 

eenmalig

Koppel het recht op een gratis proefles aan je account door op de gele button te klikken. Kies vervolgens een les uit het rooster en boek een plekje!

10 lessen

 €105

 

strippenkaart

Koppel het recht om 10 lessen te boeken aan je account. Per les die je boekt uit ons rooster wordt 1 strip afgehouden. Na aankoop 1 jaar geldig.

losse les

€13

 

per keer

Geen tijd om regelmatig naar de studio te komen? Kies dan voor de flexibiliteit van het betalen per les of koop een strippenkaart voor meer voordeel.

25 lessen

€238

 

strippenkaart

Koppel het recht om 25 lessen te boeken aan je account. Per les die je boekt uit ons rooster wordt 1 strip afgehouden. Na aankoop 1 jaar geldig.

studenten

 

10 lessen student

 €78

 

strippenkaart

Koppel het recht om 10 lessen te boeken aan je account. Per les die je boekt uit ons rooster wordt 1 strip afgehouden. Na aankoop 1 jaar geldig.

onbeperkt student

€47,5

 

per maand

Extra voordelig onbeperkt les volgen kan met dit doorlopende abonnement (minimaal 3 maanden). Meer info? Check de algemene voorwaarden.

Betaling

 

Contante betaling dient voor de les te worden voldaan.

Een bankoverschrijving dient zo snel mogelijk na de eerste les gedaan te worden. Bij niet tijdig overschrijven kan de persoon niet deelnemen aan de les.

 

 

Voorwaarden

 

Lees voor het boeken van een les of abonnement onze algemene voorwaarden.

locatie

Kluizenaarsbocht 6

2614GT Delft

 

Gratis parkeren

bank

NL73 INGB 0006 1333 74

openingstijden

ma

di

wo

do

vr

za

zo

nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van onze events, workshops en cursussen?

 

6:00 - 21:30 uur

6:00 - 21:30 uur

6:00 - 21:30 uur

6:00 - 21:30 uur

6:00 - 21:30 uur

8:30 - 12:30 uur

9:30 - 17:30 uur

Branding & webdesign by Purple Carrot Creatives

openingstijden

ma - vr

za

zo

 

6:00 - 21:30 uur

8:30 - 12:30 uur

9:30 - 17:30 uur