Yin & SOund healing

Een unieke ervaring om je volledig aan over te geven en diepe ontspanning te gaan ervaren.

Tijdens de Yin & Sound Healing nemen Sylvia en Trisha je mee op een helende, innerlijke reis; de bijzondere combinatie van Yin Yoga & Sound. Terwijl jij in een ontspannen yin houding ligt, word je ondergedompeld in de zuiverende en rustgevende klanken van kristallen klankschalen. Daardoor kun je een nog diepere laag van ontspanning bereiken en je zenuwstelsel en lichaam tot rust laten komen.

We starten deze bijzondere dag met een begeleide meditatie waarin we je meenemen op een ontspannen reis door je lichaam, waarna Sylvia je zal gaan begeleiden tijdens de Yin Yoga. Zoals gebruikelijk worden de Yin Yoga houdingen wat langer vast gehouden om zo in diepere lagen van je fysieke lichaam te komen. En omdat ons lichaam voor ongeveer 80% uit vloeistof bestaat, kunnen de trillingen van de kristallen klankschalen op een nog dieper niveau doorwerken om eventuele blokkades los te maken. Dit kan op celniveau zijn, maar ook op emotioneel niveau. 

Deze middag wordt bekroond met een intuïtieve Sound Healing door Trisha; waarbij zij verschillende muziekinstrumenten gebruikt. Tijd en ruimte lijken te vervagen, terwijl je wordt meegenomen op een nog diepere reis van totale ontspanning. Geef jezelf deze bijzondere middag cadeau, waarin je volledig tot rust kunt komen. Je hoeft geen ervaring te hebben met (yin) yoga om aan deze sessie deel te nemen. Iedere keer is het weer verschillend, elke reis is tenslotte ook anders. Laat je verrassen en voel je welkom!

Geplande Yin & Sound Healings

Thema lente

Het is lente! Na de bezinning en het cocoonen van de winter is het nu tijd om onze levensenergie (chi) weer te laten stromen. We focussen ons vandaag op ontspannende houdingen die afgestemd zijn op de lente, het element hout en de meridianen die daar bij horen.

zondag 24 maart
14:30 -17:00
€49, €39 voor Neo Yoga Delft strippenkaart- en abonnementhouders

> boek zondag 24 maart

Thema Innerlijke kracht

Nadat onze levensenergie weer tot bloei is gekomen in de lente, werken we langzaam toe naar de creatiekracht van de zomer. We focussen ons op ontspannen houdingen die afgestemd zijn op de Manipura chakra (zonnevlecht). Deze chakra staat voor wilskracht en zelfvertrouwen; als deze in balans is, voel jij je lekkerder in je vel.

vrijdag 31 mei
19:00 -21:30
€49, €39 voor Neo Yoga Delft strippenkaart- en abonnementhouders

> Boek vrijdag 31 mei

“Ik was in diepe ontspanning en het voelde alsof ik op reis was naar een andere wereld” ~ Simone

nieuw bij Neo Yoga Delft?

Plan gratis proefles

Kom je voor het eerst yoga doen bij Neo Yoga Delft? Welkom! Je kunt elke les uit ons rooster uitkiezen om mee te doen voor een gratis proefles. Na je proefles kun je twee weken onbeperkt les proberen voor maar €25. Als je van tevoren vragen hebt kun je ons altijd mailen. De docenten in studio beantwoorden ook graag je vragen.

We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes.

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina