kies de les die bij jou past

Lessen

Yogastijl_Hatha actief_desktop_190x190px

Hatha Actief

Bij Hatha actief ligt de nadruk op lichamelijke inspanning in de vorm van verschillende houdingen en ademhalingsoefeningen. Vind de balans in je lichaam en geest!

> hatha actief lespagina

DSC_6742

hatha rustig

In deze les ligt het tempo wat lager en is er meer focus op ontspanning en ademhaling. Deze les is uitstekend voor mensen met lichamelijke klachten en ouderen.

> hatha rustig lespagina

Yogastijl_Yin_desktop_190x190px

yin

Yin yoga is afgeleid van de oorspronkelijke Hatha yoga traditie, beïnvloed door Taoïstische oefeningen en de wetenschap om je gezondheid te verbeteren.

> yin lespagina

Neo Yoga Studio Delft vinyasa flow lessen

vinyasa flow

Vinyasa yoga is een uitdagende en dynamische vorm van yoga. Het verschil met Hatha yoga is vooral het dynamische aspect van Vinyasa yoga.

> vinyasa flow lespagina

IMG_1945

meditatie & ontspanning

Maandelijks zijn er terugkerende meditatie- en ontspanningslessen en events. Lees hier over de verschillende lessen die wij aanbieden.

> meditatie lespagina

Ashtanga yoga

backbending &
hip opening

Soepele heupen zijn heel belangrijk om klachten in lage rug tegen te gaan. Kom dieper in je achterover buigingen dan ooit!

> back & hips lespagina

Zwangerschap

zwanger

Blijf lekker bewegen tijdens je gehele zwangerschap, volg een cursus ter voorbereiding op je bevalling of voor postnataal herstel.

> zwangerschap lespagina

Lessen

MEER DAN 50 YOGALESSEN PER WEEK, 7 DAGEN IN DE WEEK.

Doordeweeks kun je al om 6:00 beginnen en de laatste les start om 20:15. Met een team van enthousiaste, gecertificeerde docenten geven we in de studio les in verschillende stijlen die uiteenlopen in intensiteit. Je bent bij ons altijd flexibel in de dag en tijd waarop je lessen wilt volgen. Voor alle doorlopende lessen kun je reserveren, maar je mag ook komen zonder te reserveren. Wil je zeker zijn van een plek in de les? Reserveer dan! Ben je benieuwd naar welke les bij je past? Kijk hierboven tussen ons aanbod of klik hier voor tips.

We organiseren ook regelmatig workshops en cursussen in onze yogastudio. Iedereen is hierbij welkom, je hoeft niet per se yogalessen bij ons te volgen om aan de workshops mee te doen. In overleg is het ook mogelijk om privéles te krijgen, ons een workshop op locatie te laten verzorgen, of ons in te huren voor bedrijfsyoga. Neem contact op om je wensen te bespreken en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

In de schoolvakanties, ook de zomervakantie, zijn we gewoon open. Op officiële feestdagen zijn we meestal gesloten. Afwijkingen van ons lesrooster maken we ruim van te voren bekend.

We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes.

gratis proefles!

Probeer een gratis les uit naar keuze en ontdek wat Neo Yoga Delft jou allemaal te bieden heeft.

Kom je voor het eerst yoga doen bij Neo Yoga Delft? Welkom! Je kunt elke les uit ons rooster uitkiezen om mee te doen voor een gratis proefles. Na je proefles kun je twee weken onbeperkt les proberen voor maar €20. Als je van tevoren vragen hebt kun je ons altijd mailen. De docenten in studio beantwoorden ook graag je vragen.

We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes.

Onbeperkt online lessen

PROBEER HET 5 DAGEN GRATIS!

Online yogalessen met de voordelen van onze vaste studio en de flexibiliteit van online? Voor slechts €5 per week krijg je toegang tot meer dan 300 lessen van je vertrouwde Neo Yoga Delft docententeam. 

Vanaf nu past yoga altijd in jouw schema. Met de flexibiliteit van online lessen volg je jouw les waar en wanneer je maar wilt. Probeer het nu gratis 5 dagen uit en ervaar de kwaliteit van een echte yogastudio die voor een voordelige prijs ook wat voor jou kan zijn! Je zit nergens aan vast na 5 dagen; je abonnement stopt automatisch tenzij je het verlengt.

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina