kies de les die bij jou past

Lessen

Yogastijl_Hatha actief_desktop_190x190px

Hatha Actief/flow/easy

Bij Hatha actief ligt de nadruk op lichamelijke inspanning in de vorm van verschillende houdingen en ademhalingsoefeningen. Vind de balans in je lichaam en geest!

> hatha actief lespagina

DSC_6742

hatha rustig

In deze les ligt het tempo wat lager en is er meer focus op ontspanning en ademhaling. Het is een milde en toegankelijke les.

> hatha rustig lespagina

Yogastijl_Yin_desktop_190x190px

yin

Yin yoga is een rustige en meditatieve yogastijl waarbij houdingen langere tijd worden vastgehouden.

> yin lespagina

Neo Yoga Studio Delft vinyasa flow lessen

vinyasa flow

Vinyasa yoga is een uitdagende en dynamische vorm van yoga. Het verschil met Hatha yoga is vooral het dynamische aspect van Vinyasa yoga.

> vinyasa flow lespagina

IMG_1945

Yoga Nidra ontspanning en (klankschalen) meditatie

Iedereen heeft behoefte aan ontspanning en wat is er nou lekkerder dan alleen maar te gaan liggen en los te mogen laten!

> Yoga Nidra lespagina

201218_NEO_Les banners_rustig

Women’s Balance

In deze les komen vloeiende Hatha bewegingen, ademhalings-technieken en meditaties die speciaal gericht zijn op het vrouwelijke lichaam samen.

> women’s balance lespagina

sound 2

Yin & Sound healing

Laat je meenemen door Sylvia en Trisha op een helende, innerlijke reis de bijzondere combinatie van Yin Yoga & Sound. Terwijl jij in een ontspannen yin houding ligt, word je ondergedompeld in de zuiverende en rustgevende klanken van kristallen klankschalen.

> Yin & Sound lespagina

Zwangerschap

zwanger

Blijf lekker bewegen tijdens je gehele zwangerschap, volg een cursus ter voorbereiding op je bevalling of voor postnataal herstel.

> zwangerschap lespagina

Lessen

MEER DAN 50 YOGALESSEN PER WEEK, 7 DAGEN IN DE WEEK.

Doordeweeks kun je al om 6:00 beginnen en de laatste les start om 20:15. Met een team van enthousiaste, gecertificeerde docenten geven we in de studio les in verschillende stijlen die uiteenlopen in intensiteit. Je bent bij ons altijd flexibel in de dag en tijd waarop je lessen wilt volgen. Voor alle doorlopende lessen kun je reserveren, maar je mag ook komen zonder te reserveren. Wil je zeker zijn van een plek in de les? Reserveer dan! Ben je benieuwd naar welke les bij je past? Kijk hierboven tussen ons aanbod of klik hier voor tips.

We organiseren ook regelmatig workshops en cursussen in onze yogastudio. Iedereen is hierbij welkom, je hoeft niet per se yogalessen bij ons te volgen om aan de workshops mee te doen. In overleg is het ook mogelijk om privéles te krijgen, ons een workshop op locatie te laten verzorgen, of ons in te huren voor bedrijfsyoga. Neem contact op om je wensen te bespreken en dan kijken we samen wat er mogelijk is.

In de schoolvakanties, ook de zomervakantie, zijn we gewoon open. Op officiële feestdagen zijn we meestal gesloten. Afwijkingen van ons lesrooster maken we ruim van te voren bekend.

We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes.

gratis proefles!

Probeer een gratis les uit naar keuze en ontdek wat Neo Yoga Delft jou allemaal te bieden heeft.

Kom je voor het eerst yoga doen bij Neo Yoga Delft? Welkom! Je kunt elke les uit ons rooster uitkiezen om mee te doen voor een gratis proefles. Na je proefles kun je twee weken onbeperkt les proberen voor maar €25. Als je van tevoren vragen hebt kun je ons altijd mailen. De docenten in studio beantwoorden ook graag je vragen.

We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes.

Onbeperkt online lessen

PROBEER HET 5 DAGEN GRATIS!

Online yogalessen met de voordelen van onze vaste studio en de flexibiliteit van online? Voor slechts €5 per week krijg je toegang tot meer dan 300 lessen van je vertrouwde Neo Yoga Delft docententeam. 

Vanaf nu past yoga altijd in jouw schema. Met de flexibiliteit van online lessen volg je jouw les waar en wanneer je maar wilt. Probeer het nu gratis 5 dagen uit en ervaar de kwaliteit van een echte yogastudio die voor een voordelige prijs ook wat voor jou kan zijn! Je zit nergens aan vast na 5 dagen; je abonnement stopt automatisch tenzij je het verlengt.

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina