Hatha yoga rustig

In deze les ligt het gehele tempo wat lager en is er nog meer focus op ontspanning en ademhaling. De zonnegroet wordt achterwege gelaten en er zijn meer low-impact oefeningen met veel aandacht voor ontspanning, juiste ademhaling en het soepeler maken van spieren en gewrichten. De rustige Hatha yoga is hierdoor ook bijzonder geschikt voor mensen met lichamelijke klachten, ouderen of voor mensen die het graag wat rustig aan willen doen.

“The young, the aged, the diseased, and the weak- all may take to the practice of yoga and derive its benefits without hindrance”
Hatha Yoga Pradipika (1:64)

nieuw bij Neo Yoga Delft?

Plan gratis proefles

Kom je voor het eerst yoga doen bij Neo Yoga Delft? Welkom! Je kunt elke les uit ons rooster uitkiezen om mee te doen voor een gratis proefles. Na je proefles kun je twee weken onbeperkt les proberen voor maar €20. Als je van tevoren vragen hebt kun je ons altijd mailen. De docenten in studio beantwoorden ook graag je vragen.

We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes.

gerelateerde Lessen

lees ook over andere lessen die je misschien leuk vindt

Restorative

restorative

Voor een ontspannen lichaam en een relaxte geest. M.b.v. allerlei hulpmiddelen wordt je lichaam zoveel mogelijk ondersteund en kom je geheel tot rust.

> restorative lespagina

IMG_1945

meditatie & ontspanning

Maandelijks zijn er terugkerende meditatie- en ontspanningslessen. Lees hier over de verschillende lessen die wij aanbieden.

> meditatie lespagina

Yogastijl_Yin_desktop_190x190px

yin

Yin yoga is afgeleid van de oorspronkelijke Hatha yoga traditie, beïnvloed door Taoïstische oefeningen en de wetenschap om je gezondheid te verbeteren.

> yin lespagina

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina