Hatha yoga rustig

Hatha yoga rustig is een zachte en toegankelijke vorm van yoga, waardoor je stress loslaat en spanning in je lichaam vermindert. Of je nu behoefte hebt aan een moment van ontspanning of op zoek bent naar een manier om meer in contact te komen met je lichaam, Hatha rustig kan je hierbij op een laagdrempelige manier helpen.

In deze les ligt het gehele tempo wat lager en is er nog meer focus op ontspanning en ademhaling. De zonnegroet wordt achterwege gelaten en er zijn meer low-impact oefeningen met veel aandacht voor ontspanning, juiste ademhaling en het soepeler en sterker maken van spieren en gewrichten. De rustige Hatha yoga is voor iedereen die het graag wat rustiger aan wil doen, maar ook bijzonder geschikt voor mensen met lichamelijke- of spanningsklachten en ouderen.

Door bewust te bewegen en te focussen op de ademhaling, kun je het zenuwstelsel kalmeren en stress verminderen. Dit kan helpen om spanning in je lichaam los te laten en je geest tot rust te brengen.

nieuw bij Neo Yoga Delft?

Plan gratis proefles

Kom je voor het eerst yoga doen bij Neo Yoga Delft? Welkom! Je kunt elke les uit ons rooster uitkiezen om mee te doen voor een gratis proefles. Na je proefles kun je twee weken onbeperkt les proberen voor maar €25. Als je van tevoren vragen hebt kun je ons altijd mailen. De docenten in studio beantwoorden ook graag je vragen.

We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes.

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina