Lees hier alles over yoga

Blog

Wat zijn chakra’s?

Over nadi’s, chakra’s en de combinatie met yoga. Deze ‘energierotondes’ en de doorstroom van levensenergie zo begrijpelijk mogelijk uitgelegd in relatie met yoga.

Lees verder...

Yogaprops

Deze eenvoudige yogaprops – het blok, de riem, de bolster en het meditatiekussen – zijn bijna onmisbaar tijdens veel yogalessen. Lees er hier meer over.

Lees verder...

De zonnegroet deel 2: praktisch

Begin je dag goed met de zonnegroet!

De Zonnegroet bestaat uit twaalf yogahoudingen, die achter elkaar worden uitgevoerd. Je warmt er je hele lichaam mee op en wordt soepel en sterk. Leer hier stap voor stap de hele serie.

Lees verder...

De zonnegroet deel 1: oorsprong

Traditioneel werd de zonnegroet beoefend in de vroege ochtend bij het opkomen van de zon. Het doel is om de energie in het lichaam te activeren ter voorbereiding op allerlei krachtige houdingen oftewel de asana’s.

Lees verder...

Karma Yoga

Het leven gaat zoals het gaat, en daar kunnen we niet altijd iets aan veranderen. Waar we wél de baas over zijn, is onze reactie op uitkomsten en situaties. Dat is karma yoga: een mindset die ons kan helpen om niet meegesleept te worden in emotionele (je rot voelen) en mentale (piekeren) reacties op gebeurtenissen.

Lees verder...

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina