wij nodigen je uit om een gratis proefles te proberen.

GRATIS PROEFLES!

boek je les in drie stappen

maak een persoonlijk account aan

Maak een account aan bij Neo Yoga Delft. Deze link leidt je naar Momoyoga (externe website), dit is ons systeem om lessen in te kunnen boeken en tegoed aan te schaffen.

koppel gratis credit aan account

Is het gelukt met je account? Mooi zo! Klik nu in momoyoga rechtsboven op Tarieven. ‘koop’ hier je gratis proefles.

boek je les via ons rooster

Bekijk ons rooster en boek de les die jij wilt volgen door te klikken op ‘book now’. Je kunt elke les kiezen. Fijne les!

WELKE LES ZAL IK VOLGEN?

Je kunt elke les uit ons rooster uitkiezen om mee te doen voor een gratis proefles, ook als je nog helemaal geen ervaring met yoga hebt. Het zou kunnen dat sommige dingen in de les misschien nog lastig zijn of snel gaan, maar dat komt vanzelf als je meer lessen gaat volgen. Sommige lessen zijn meer geschikt voor complete beginners dan andere en het hangt ook een beetje van je lichamelijke conditie af. In het kort is de volgorde van intensiteit:

RUSTIGE HATHA YOGA / YIN YOGA / Yoga Nidra / meditatie

Geschikt om mee te doen zonder enige yoga ervaring en met eventuele lichamelijke klachten.

ACTIEVE HATHA YOGA

Geschikt om mee te doen zonder enige yoga ervaring, maar sommige oefeningen vragen wat meer kracht, flexibilteit en uithoudingsvermogen. Dit bouw je natuurlijk ook op door de lessen langere tijd te volgen en hoef je niet bij voorbaat te hebben. Neem van tevoren contact op als je lichamelijke klachten hebt.

VINYASA FLOW YOGA

Geschikt om mee te doen zonder enige ervaring, houd er rekening mee dat het tempo hoger ligt en de bewegingen meer doorgaan. De intensiteit van de oefeningen is over het algemeen hoger.

Kortom, kijk welke les in ons rooster je aanspreekt en kom langs!

YOGA LEREN VANAF DE BASIS

Regelmatig starten er cursussen en workshops waarin je meer leert over de achtergronden van yoga, er meer ruimte is voor uitleg en je in een rustiger tempo de oefeningen aanleert.

Een paar keer per jaar start de Introductiecursus actieve Hatha yoga waarin je je in vier weken onderdompelt in de basis van actieve yoga. Je krijgt meer uitleg en de oefeningen worden in een rustiger tempo doorgenomen. Ook is er ruimte voor vragen en persoonlijk advies. Er zit een uitgebreide handleiding bij waarmee je ook thuis aan de slag kunt met de oefeningen. Kijk op de events pagina voor de cursusdata.

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina