Hoera! We zijn weer volledig geopend voor lessen in de studio, met mooi weer buiten op het dakterras of volg je les live online vanuit huis!

restorative

Een les puur gericht op ontspanning! Voor een ontspannen lichaam en een relaxte geest. Bij deze vorm van yoga maak je gebruik van allerlei hulpmiddelen om je lichaam zoveel mogelijk te ondersteunen en tot rust te laten komen. Je blijft voor langere tijd in een houding (5-15 minuten) waarbij je lichaam ondersteund wordt door kussens, blokken en dekens zodat je spanning makkelijker los kunt laten, je nog dieper kunt ontspannen en weer helemaal op kunt laden. Je maakt je gewrichten en spieren soepel waardoor weerstand en blokkades opgeheven worden. We doen adembewustzijnsoefeningen om diep en ontspannen te ademen en te leren je gedachten los te laten. Natuurlijk sluiten we de les af met een uitgebreide eindontspanning.

nieuw bij Neo Yoga Delft?

Plan gratis proefles

Kom je voor het eerst yoga doen bij Neo Yoga Delft? Welkom! Je kunt elke les uit ons rooster uitkiezen om mee te doen voor een gratis proefles. Na je proefles kun je twee weken onbeperkt les proberen voor maar €20. Als je van tevoren vragen hebt kun je ons altijd mailen. De docenten in studio beantwoorden ook graag je vragen.

We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes.

meer Lessen

lees ook over andere lessen die je misschien leuk vindt

IMG_1945

meditatie & ontspanning

Maandelijks zijn er terugkerende meditatie- en ontspanningslessen. Lees hier over de verschillende lessen die wij aanbieden.

> meditatie lespagina

Yogastijl_Yin_desktop_190x190px

yin

Yin yoga is afgeleid van de oorspronkelijke Hatha yoga traditie, beïnvloed door Taoïstische oefeningen en de wetenschap om je gezondheid te verbeteren.

> yin lespagina

DSC_6742

hatha rustig

In deze les ligt het tempo wat lager en is er meer focus op ontspanning en ademhaling. Deze les is uitstekend voor mensen met lichamelijke klachten en ouderen.

> hatha rustig lespagina

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina