vinyasa flow 

Vinyasa yoga is een uitdagende en dynamische vorm van yoga. Het verschil met Hatha yoga is vooral het dynamische aspect. Je bent steeds in beweging en volgt daarbij het tempo van je ademhaling. Soms blijf je wat langer in een houding, maar het blijft een doogaande serie. De ademhaling speelt een belangrijke rol bij Vinyasa Yoga, die bepaalt het ritme. Het tempo ligt wat hoger in de lessen. Je kunt als beginner meedoen, maar het langer stilstaan bij een houding, of stap voor stap oefenen past minder bij deze stijl. Je kunt natuurlijk altijd voor of na de les de docent vragen als je iets wilt weten of behoefte hebt aan wat meer uitleg.

 

 

nieuw bij Neo Yoga Delft?

Plan gratis proefles

Kom je voor het eerst yoga doen bij Neo Yoga Delft? Welkom! Je kunt elke les uit ons rooster uitkiezen om mee te doen voor een gratis proefles. Na je proefles kun je twee weken onbeperkt les proberen voor maar €25. Als je van tevoren vragen hebt kun je ons altijd mailen. De docenten in studio beantwoorden ook graag je vragen.

We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes.

meer Lessen

lees ook over andere lessen die je misschien leuk vindt

Yogastijl_Hatha actief_desktop_190x190px

Hatha Actief

Bij Hatha actief ligt de nadruk op lichamelijke inspanning in de vorm van verschillende houdingen en ademhalingsoefeningen. Vind de balans in je lichaam en geest!

> hatha actief lespagina

Ashtanga yoga

backbending &
hip opening

Soepele heupen zijn heel belangrijk om klachten in lage rug tegen te gaan. Kom dieper in je achterover buigingen dan ooit!

> back & hips lespagina

Yogastijl_Yin_desktop_190x190px

yin

Yin yoga is afgeleid van de oorspronkelijke Hatha yoga traditie, beïnvloed door Taoïstische oefeningen en de wetenschap om je gezondheid te verbeteren.

> yin lespagina

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina