Hoera 10 jaar Neo Yoga Delft!

neo yoga zwanger

ER IS NU EEN NIEUWE SITE SPECIAAL VOOR ONZE YOGALESSEN RONDOM DE GEBOORTE, KIJK OP WWW.NEOYOGAZWANGER.NL

Speciaal voor vrouwen die een kindje verwachten of net zijn bevallen is er Neo Yoga Zwanger. Lekker ontspannen blijven bewegen tijdens je gehele zwangerschap doe je met de doorlopende lessen zwangerschapsyoga. Om je extra voor te bereiden op de bevalling geven we de cursus ‘Yoga voor de bevalling’ en een partnerworkshop. Na de bevalling kun je samen met je baby naar de lessen mama & baby yoga komen. De lessen worden door Gemma gegeven, zij is gecertificeerd Birthlight Perinatal (rond de zwangerschap) yogadocent en moeder van Floor (2016) en Owen 2020.

Ervaring met yoga is niet nodig om mee te kunnen doen met de Neo Yoga Zwanger lessen!

 

KAN IK OOK MEEDOEN MET DE REGULIERE YOGALESSEN?

Wanneer je nog niet eerder aan yoga hebt gedaan is het af te raden om met reguliere yogalessen te beginnen. Tijdens de zwangerschap adviseren we zwangerschapsyogalessen te volgen, waar je op een veilige en speciaal op deze periode gerichte wijze kunt oefenen. Daarnaast is het vaak ook fijn om dit samen met andere zwangere vrouwen te doen zodat je ervaringen kunt delen. Ook direct na de bevalling is het prettig om lessen specifiek voor postnataal herstel te volgen. Wanneer je je weer fit genoeg voelt kun je overstappen naar de andere lessen van Neo Yoga Delft.

nieuw bij Neo Yoga Delft?

Plan gratis proefles

Kom je voor het eerst yoga doen bij Neo Yoga Delft? Welkom! Je kunt elke les uit ons rooster uitkiezen om mee te doen voor een gratis proefles. Na je proefles kun je twee weken onbeperkt les proberen voor maar €20. Als je van tevoren vragen hebt kun je ons altijd mailen. De docenten in studio beantwoorden ook graag je vragen.

We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes.

meer Lessen

lees ook over andere lessen die je misschien leuk vindt

Restorative

restorative

Voor een ontspannen lichaam en een relaxte geest. M.b.v. allerlei hulpmiddelen wordt je lichaam zoveel mogelijk ondersteund en kom je geheel tot rust.

> restorative lespagina

IMG_1945

meditatie & ontspanning

Maandelijks zijn er terugkerende meditatie- en ontspanningslessen. Lees hier over de verschillende lessen die wij aanbieden.

> meditatie lespagina

Ashtanga yoga

backbending &
hip opening

Soepele heupen zijn heel belangrijk om klachten in lage rug tegen te gaan. Kom dieper in je achterover buigingen dan ooit!

> back & hips lespagina

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina