Women’s Balance

Het leven van vrouwen kent veel verschillende fases en cycli zoals de menstruatiecyclus, zwangerschap, herstel en overgang. Elke fase vraagt iets anders van je en heb je iets anders nodig, ook je yoga practice kan veranderen.
 
 

LESOPBOUW

In deze les komen vloeiende Hatha bewegingen, ademhalings-technieken en meditaties die speciaal gericht zijn op het vrouwelijke lichaam samen. Het doel van deze les is ons in verbinding te brengen met de natuurlijke cyclische bewegingen, in en om ons heen. De focus is gelegd op het in balans brengen van jouw lichaam: je komt tot rust, je komt helemaal tot jezelf.

> lessen zijn wekelijks op donderdagavond en vrijdagochtend en één keer per maand een Women’s Balance special van 1,5 uur op zondagochtend, boek je lessen via het lesrooster.

 

Maandelijkse Sunday Specials

Vloeiende Hatha yoga bewegingen, ademhaling technieken en een extra Yoga Nidra zijn op het menu van deze Sunday Special’s. Dit zijn de eerstvolgende data:

zondag 17 december: Licht in de duisternis
zondag 21 januari: Een nieuw begin
zondag 18 februari: De lente tegemoet
zondag 17 maart: Nieuw leven
zondag 21 april: Ik ben mijn eigen muse
zondag 19 mei: Stap in je licht

 

 

 

nieuw bij Neo Yoga Delft?

Plan gratis proefles

Kom je voor het eerst yoga doen bij Neo Yoga Delft? Welkom! Je kunt elke les uit ons rooster uitkiezen om mee te doen voor een gratis proefles. Na je proefles kun je twee weken onbeperkt les proberen voor maar €25. Als je van tevoren vragen hebt kun je ons altijd mailen. De docenten in studio beantwoorden ook graag je vragen.

We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes.

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina