LET OP! Op dit moment zijn er alleen vóór 17:00 fysieke lessen te volgen (met QR check), na 17:00 volledig live online via Zoom.

Women’s Balance

Het leven van vrouwen kent veel verschillende fases en cycli zoals de menstruatiecyclus, zwangerschap, herstel en overgang. Elke fase vraagt iets anders van je en heb je iets anders nodig, ook je yoga practice kan veranderen. De Women’s balance lessen geven je de ruimte om te ervaren wat je behoeftes nu zijn. Soms gaan we dieper op een van de fases in of hebben we een andere relevante thema zoals bv. bekkenbodemspieren, yoga voor je gezicht, massage of chakra’s.
 

LESOPBOUW

We beoefenen yogahoudingen op een vloeiende manier met als doel juist zo te bewegen zoals het nu goed voelt voor je en zo in diepere connectie met jezelf, je lichaam en je adem te komen. Er is gelegenheid tot het delen van je ervaringen, als je dat wilt. Door bij elkaar te komen met vrouwen in verschillende leeftijdsfases is er een fijne en veilige atmosfeer, waarbij je van iedereen iets kan leren.
 

nieuw bij Neo Yoga Delft?

Plan gratis proefles

Kom je voor het eerst yoga doen bij Neo Yoga Delft? Welkom! Je kunt elke les uit ons rooster uitkiezen om mee te doen voor een gratis proefles. Na je proefles kun je twee weken onbeperkt les proberen voor maar €20. Als je van tevoren vragen hebt kun je ons altijd mailen. De docenten in studio beantwoorden ook graag je vragen.

We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes.

meer Lessen

lees ook over andere lessen die je misschien leuk vindt

Neo Nidra

vinyasa flow

Vinyasa yoga is een uitdagende en dynamische vorm van yoga. Het verschil met Hatha yoga is vooral het dynamische aspect van Vinyasa yoga.

> vinyasa flow lespagina

DSC_6742

hatha rustig

In deze les ligt het tempo wat lager en is er meer focus op ontspanning en ademhaling. Deze les is uitstekend voor mensen met lichamelijke klachten en ouderen.

> hatha rustig lespagina

Ashtanga yoga

backbending &
hip opening

Soepele heupen zijn heel belangrijk om klachten in lage rug tegen te gaan. Kom dieper in je achterover buigingen dan ooit!

> back & hips lespagina

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina