meditatie & ontspanning

Maandelijks zijn er terugkerende meditatie- en ontspanningslessen te volgen bij de studio. Je vindt ze terug bij de evenementen.

MEDITATIE MET KLANKSCHALEN

Laat je meevoeren door de ontspannende trillingen van de klankschalen die we speciaal uit India mee hebben genomen. Je kunt er voor kiezen te blijven zitten of je lekker liggend te installeren op je matje om zo nog meer te kunnen ontspannen.

Yoga nidra

Dit is een lange geleide ontspanning waarbij je je bewustzijn tussen waken en slapen inbrengt en daardoor compleet ontspant. In de sessie breng je je aandacht naar verschillende lichaamsdelen, oefen je het terugtrekken van je zintuigen en visualiseer je. Het bestaat uit verschillende fasen (lees meer in ons blogbericht Yoga Nidra; de verschillende fasen omschreven) en doordat je hierin meegenomen wordt kom je in een diepe staat van fysieke en mentale ontspanning. Een Yoga Nidra sessie van 30-45 minuten kan gelijk staan aan zo’n vier uur slaap!

 

nieuw bij Neo Yoga Delft?

Plan gratis proefles

Kom je voor het eerst yoga doen bij Neo Yoga Delft? Welkom! Je kunt elke les uit ons rooster uitkiezen om mee te doen voor een gratis proefles. Na je proefles kun je twee weken onbeperkt les proberen voor maar €25. Als je van tevoren vragen hebt kun je ons altijd mailen. De docenten in studio beantwoorden ook graag je vragen.

We also teach in English if a non-Dutch-speaking yogi comes to our classes.

meer Lessen

lees ook over andere lessen die je misschien leuk vindt

Restorative

restorative

Voor een ontspannen lichaam en een relaxte geest. M.b.v. allerlei hulpmiddelen wordt je lichaam zoveel mogelijk ondersteund en kom je geheel tot rust.

> restorative lespagina

Zwangerschap

zwanger

Speciaal voor vrouwen die een kindje verwachten of net zijn bevallen is er Neo Yoga Zwanger. Blijf lekker bewegen tijdens je gehele zwangerschap.

> zwangerschap lespagina

Yogastijl_Yin_desktop_190x190px

yin

Yin yoga is afgeleid van de oorspronkelijke Hatha yoga traditie, beïnvloed door Taoïstische oefeningen en de wetenschap om je gezondheid te verbeteren.

> yin lespagina

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina