het begin

Neo Yoga Delft is in 2011 opgericht door Gemma en David. Na een reis van anderhalf jaar door Azië waarin ze lessen volgden bij verschillende leraren in India en een Yoga Teacher Training afronden aan de voet van de Himalaya, hebben ze bij terugkomst Neo Yoga Delft geopend. In het begin verzorgden ze alle lessen samen zelf. Voordat ze naar Azië afreisden hadden Gemma en David al aardig wat lessen gevolgd bij yogastudio’s in Nederland, maar eenmaal in India werd yoga echt onderdeel van hun leven. De Indiase aspecten willen we graag in de yogastudio laten terugkomen, bijvoorbeeld door ook meditatie en pranayama lessen aan te bieden. Daarnaast vinden we het belangrijk om niet ‘te moeilijk’ te doen over yoga.

gemma sfeer 348x348_150
studio 1_348x348_150

We hebben zelf een praktische en nuchtere benadering van yoga waarin we met humor en een open mind de lessen willen geven. Vanuit ons enthousiasme vinden we het leuk om ook veel activiteiten naast de yogalessen te organiseren zoals workshops en retreats. En…gelukkig spreekt dit mensen aan…we zijn van ongeveer 25 mensen in de lessen per week in zes jaar tijd gegroeid naar meer dan 300 mensen! Dit geeft ons nog meer positieve energie en enthousiasme om yoga te delen en zoveel mogelijk leuke, inspirerende, uitdagende en rustgevende lessen te geven!

David en gemma

huiskamer 0

Door de groei van de studio is het docententeam inmiddels ook behoorlijk uitgebreid en zie je naast David en Gemma ook andere docenten regelmatig in de studio. Eén van de dingen die veel van onze docenten delen is dezelfde leraar uit India, Akhilesh Bodhi. Na een intensieve opleiding bij zijn Neo Yoga Center in India mogen zij zich allemaal minimaal RYT200 noemen en internationaal lesgeven. Daarnaast blijven ze zich uiteraard verder ontwikkelen met nieuwe opleidingen, cursussen en workshops. Een yogi is nooit uitgeleerd!

locatie

Onze yogastudio is gevestigd in een verzamelgebouw aan de Kluizenaarsbocht (zijstraat van de Buitenwatersloot), ongeveer 10 min van het centrum van Delft. De ingang ligt aan de achterzijde van het gebouw, de Kluizenaarsbocht 6, met gratis parkeren voor de deur.

De studio bevindt zich op de tweede verdieping. We hebben twee aparte yogaruimtes die we naast elkaar kunnen gebruiken en een gezellige lounge voor een kopje thee na de les. Beide studio’s zijn ruim en licht en bij mooi weer kunnen we zelfs gebruik maken van het dakterras! Er is een kleedruimte en douche aanwezig.

Klik hier voor een routebeschrijving

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina