vind het pakket wat bij jou past!

Prijzen

Let op: de studio is momenteel gesloten

studenten ONLINE en LIVE TARIEVEN 

Volg je lessen in de studio op 1,5m afstand. Alle lessen zijn zoals je gewend bent via momoyoga te boeken.

We maken een onderscheid in de prijzen voor de live lessen die in de studio plaatsvinden en de live lessen die online plaatsvinden. Kijk hieronder voor de opties die we aanbieden. We bieden zowel flexibele pakketten aan waarbij je per les kunt betalen als voordelige onbeperkte abonnementen. Op deze pagina kun je een pakket naar keuze kopen, waardoor de bijbehorende rechten aan je persoonlijke account worden gekoppeld. Heb je nog geen account aangemaakt? Dan vragen wij je om jezelf gratis en vrijblijvend te registreren.  Na het kopen van een pakket kun je een les naar keuze boeken in het rooster.

Neo Yoga Online

Ben je benieuwd naar de prijzen van het nieuwe Neo Yoga Online platform met opgenomen lessen? Scroll dan verder want deze prijzen staan onderaan de pagina.

nieuw?

Ben je nieuw? Schrijf je dan in via onze inschrijf pagina. Koop vervolgens 1 van de prijs opties hieronder en boek tenslotte een les uit ons rooster.

ook als student kan je genieten van yoga

studenten

Let op! Ben je nog niet ingelogt? Log eerst in bij momoyoga en klik dan pas op de koop knop. Ben je nog geen lid? Registreer je en koop dan jou pakket naar keuze.

studio & online
onbeperkt

€47,5

per maand

10 lessen

naar keuze

€78

strippenkaart

betaling

De meeste betalingen vinden plaats via IDEAL. Contante betaling dient voor de les te worden voldaan.

Een bankoverschrijving dient zo snel mogelijk na de eerste les gedaan te worden. Bij niet tijdig overschrijven kan de persoon niet deelnemen aan de les.

voorwaarden

Lees voor het boeken van een les of abonnement onze algemene voorwaarden.

login 

let op je wordt doorverwezen naar een andere pagina